Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

"Μετά τον πλήρη έλεγχο στους λογαριασμούς προκύπτει ότι...


|εμείς από την αρχή 
μέχρι το τέλος μαζί σου, παππούλη.
Χωρίς επιφυλάξεις...
Την ευχή σου!


1) ...Όλοι οι λογαριασμοί ανήκουν στη Κιβωτό
και ουδείς στον Πατέρα Αντώνιο,
εκτός από τόν κοινό λογαριασμό τους των 130.000 ευρώ
από πώληση κατοικίας στην Αρτέμιδα,
τις μισθοδοσίας του Πατέρα
και τις οικονομίες της πρεσβυτέρας.

Επίσης η σακούλα με τα 15 κιλά χρυσό
ήταν τελικά "φο μπιζου",
όπου τα προόριζαν για δώρα στα κορίτσια της δομής.

Μυστική κρύπτη με χρηματοκιβώτιο
δεν προκύπτει από πουθενά (δήλωση τής Ελληνικής Αστυνομίας),
αλλά τά ΜΜΕ έλεγαν ψέματα.

Επίσης η περιβόητη Πόρσε
ήταν τελικά ένα ΚΙΑ εικοσαετίας.

Επίσης η πολυτελής μεζονέτα
που βλέπαμε στους δέκτες μας ήταν παραπλανητική
μιας και ακριβώς δίπλα ήταν το πουλημένο ακίνητο που αναφέρω λίγο παραπάνω.

Τέλος κατηγορήθηκε μέχρι ότι δεν φοράει τον Σταυρό φανερά.
Μα ο Σταυρός δεν είναι κόσμημα προς θαυμασμό,
ο Σταυρός του Χριστού φοριέται από έξω,
μόνο όταν ο κάθε ιερέας ιερουργεί μυστήρια ή τελεί Θεία Λειτουργία.

Όλα τα παραπάνω, που αποδεικνύουν
την αθωότητα του Πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας,
δεν τα έδειξε κανένα μέσον...

Δεν μου κάνει καμία εντύπωση.
Η λάσπη είναι ο φυσικός τους χώρος...

Καλό βράδυ.

~ Ιωάννης Παπαδόπουλος

|εμείς από την Παναγιώτα Σταμπουλίδου και τον Κωνσταντίνο Σύμπουρα (δες τα σχόλια στις αναρτήσεις και των 2...)

2)     Τι πραγματικά ισχύει σύμφωνα με τους Υποστηρικτές της Κιβωτού:
Αφού είχαν δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και δεν υπήρχε περίπτωση ανάληψης χρημάτων, ούτε να κάνανε κάποια μεταφορά σε τρίτους και αυτό φάνηκε στον έλεγχο που έγινε. Η οικονομική αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το μοναδικό διαμέρισμα που διέμενε η οικογένεια εντός της δομής και βρήκαν προσωπικά χρήματα της οικογενείας τα οποία ήταν ....(τετραψήφιος αριθμός) και κάποια λίγα κοσμήματα της πρεσβυτέρας. Σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς είτε κοινούς, είτε μισθοδοσίας βρέθηκαν 130.000€ (ήταν όποιες οικονομίες είχαν πριν την Κιβωτό αλλά και οι μισθοί τους). Οι κινήσεις ήταν όλες ηλεκτρονικές πληρωμές και όχι στην τράπεζα για να βγάλουν κάποιο ποσό, αυτό θεωρητικά κάνει έναν λογαριασμό "άθικτο", καθώς δεν έβγαλαν τα τελευταία 8 χρόνια μετρητά διότι κατοικούσαν εντός της Κιβωτού για να έχουν τον έλεγχο 24 ώρες. Δεν νομίζω ότι κανένας μας θα το έπραττε αυτό να μένει στην εργασία του και να αφιερώσει την ζωή του στο έργο!!!
(Να θυμηθούμε ότι στην προηγούμενη ανάρτηση αναφέραμε ότι πριν κάποια χρόνια είχαν πουλήσει το ακίνητο τους στην Λούτσα η οποία ήταν μια οικοδομή, οπότε από αυτά τα χρήματα συντηρούν ακόμα την οικογένεια τους και ήταν ο λόγος που δεν "άγγιξαν" τον λογαριασμό μισθοδοσίας).
Στην ερώτηση άμα υπάρχουν αλλού χρήματα ή αντικείμενα αξίας η απάντηση ήταν ότι υπάρχουν σε έναν χώρο εκτός του διαμερίσματος όπου φυλάσσονται χρήματα και λίρες της οργάνωσης από την προηγούμενη ημέρα και τον υπέδειξαν οι ίδιοι διότι η δομή στην Αθήνα είναι 7.500 τ.μ. η μια και 5.500 τ.μ. η άλλη κι όπως καταλαβαίνετε, άμα κάποιος θα ήθελε να αποκρύψει κάτι, δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο! Ηταν καταγεγραμμένα και φαινόντουσαν στο σύστημα του λογιστηρίου κανονικά, ήταν χρήματα και λίρες τα οποία ήταν μέσα στην περιβόητη θυρίδα, όπου ανοίχτηκε μια μέρα πριν και έπειτα από προφορική εντολή της προσωρινής διοίκησης για να μην υπάρχει διαφορά στην καταμέτρηση, ουσιαστικά για να έχουν όλα τα χρήματα μπροστά τους οι νέοι λογιστές κι όλως τυχαίως την επόμενη ημέρα έγινε ο έλεγχος στο διαμέρισμα. Στον χώρο που ήταν εκτός του διαμερίσματος παρέδωσε η πρεσβυτέρα ως πρόεδρος της οργάνωσης στην οικονομική αστυνομία συνολικά 327.000€ και 270 λίρες εννοείται από δωρεές καταχωρημένες στο σύστημα. Δεν απέκρυψαν και δεν αρνήθηκαν ότι υπάρχουν όλα αυτά με την μόνη διαφορά ότι ήταν της Κιβωτού αποδεδειγμένα. Δεν υπήρχε χρηματοκιβωτιο ΠΟΥΘΕΝΑ και η μαύρη σακούλα με τα 15 κιλά χρυσαφικά για την οποία κανείς μέσα στην οργάνωση δεν γνωρίζει για την ύπαρξη της μάλλον θα ήταν φο μπιζού για κοριτσάκια! Εδώ να ενημερώσουμε ότι η οργάνωση έχει πάνω από 150 εργαζόμενους και περίπου 200 παιδιά στις δομές, χώρια τα παιδιά των μονογονεϊκών οικογενειών όπου ξεπερνάνε τα 600 σε όλη την Ελλάδα. Ισως δεν φανταζόμαστε το κόστος λειτουργίας μιας τέτοιας μεγάλης οργάνωσης ότι ξεπερνάει το ποσό των 4.000.000€ ετησίως!!!
(τα χρήματα που βρέθηκαν στους λογαριασμούς της Κιβωτού, ήταν χρήματα για 2 χρόνια λειτουργίας των δομών). Οπότε όλα αυτά τα χρήματα όπου βρέθηκαν ήταν της Κιβωτού και ήταν για τα παιδιά." ~ Γιώργος Σφακιανάκης
|μας έστειλε η Α.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου