Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Πόσοι από εμάς άραγε έτρεξαν σήμερα να ανάψουν το τελευταίο κεράκι τους στην Εκκλησία και να προσκυνήσουν πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας;

 

Πόσοι από εμάς άραγε έτρεξαν σήμερα να ανάψουν το τελευταίο κεράκι τους στην Εκκλησία και να προσκυνήσουν πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας;

Δυστυχώς πλημμύρισαν όλα τα άλλα καταστήματα εκτός από τις Εκκλησίες μας που αύριο η κυβέρνηση τις κλείνει.

Δυστυχώς αυτό είμαστε και γι αυτό ο Θεός επιτρέπει αυτή την σκληρή δοκιμασία, τον βάλαμε τελευταία προτεραιότητα στην ζωή μας.

Για σκεφτείτε σήμερα να υπήρχαν ατελείωτες ουρές έξω από τους Ιερούς Ναούς μας, όπως ήταν έξω από τα πολυκαταστήματα, τα κομμωτήρια και τα σούπερ μάρκετς.

Ο Θεός να μας ελεεί και να μας φωτίζει.


(εμείς από εδώ)

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός δεν κατοικεί σε χειροποίητους ναούς.
    Προσωπικά, έφυγα από τους ναούς σας πολύ πιο πριν, όταν οι παπάδες συνέχισαν να μνημονεύουν τους αιρετικούς, σχισματόφιλους, αιρετικόφιλους, μισορθόδοξους, μισάνθρωπους και ακοινώνητους "επισκόπους" τους.
    Τα σημερινά γεγονότα είναι άμεση απόρροια αυτής τους ακριβώς της πράξης, αλλά και της διαχρονικής τους άρνησης να κατευθύνουν τους πιστούς στο τι να μην ψηφίζουν (τους αντιχρίστους που μας μάχονται λυσσαλέα εδώ και δεκαετίες από τα έδρανα του κυνοβουλίου).
    Και είναι πολύ δίκαιο όλο αυτό που ζείτε, γιατί και εσείς δεν αντιδράσατε ποτέ στις διώξεις ορθοδοξότατων ιερέων από τους αντιχρίστους. Ιερείς διώχθηκαν από τους ναούς τους, μαζί με το ποίμνιό τους, κακολογήθηκαν, κατηγορήθηκαν, και εσείς ήσασταν συνεργοί σε αυτό, για να κερδίσετε την εύνοια κάποιων αιρετικών και δαιμονισμένων ρασοφόρων, που έχουν την σφηκοφωλιά τους χτισμένη στο Φανάρι ή μέσα στην Ελλάδα.
    Γι' αυτούς καταδεχτήκατε να νοθεύσετε την πίστη, να κοινωνήσετε με ακοινώνητους, να βάλετε την Ελλάδα πιο πάνω από την παγκόσμια Ορθοδοξία και τον Χριστό, και να αποτειχιστείτε από τους πραγματικά ορθοδόξους αδελφούς σας που αντιστέκονταν στους αντιχρίστους με όποιο μέσο είχαν.
    Τώρα όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε.
    Δεν σας έδιωξε η κυβέρνηση από τους ναούς σας.
    Ο Θεός ο ίδιος σας έδιωξε.
    Μέχρι πριν είχατε τους ναούς, αλλά όχι τον Ένοικο, που περίμενε την μετάνοιά σας.
    Τώρα δεν έχετε ούτε τους ναούς.
    Δόξα τω Θεώ, μπας και ξυπνήσετε, γιατί από μόνοι σας δεν υπήρχε ελπίδα.

    Καταδικάστε δημοσίως το κολυμπάρι, το ουκρανικό, το πσε, τις συμπροσευχές με αιρετικούς και σχισματικούς, τους ναζί της OCU, το παπικό πρωτείο εξουσίας του αιρετικού βαρθολομαίου και του αιρετικού ιερώνυμου, την κατάργηση της συνοδικότητας της Εκκλησίας μας από τους επισκόπους, την αντίχριστη κυβέρνηση (αλλά και κάθε κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών). Ζητήστε την άμεση καθαίρεση κάθε ιεράρχη που αποδέχθηκε το κολυμπάρι και το ουκρανικό και πάψτε να τους μνημονεύετε. Αν δεν το κάνετε αυτό, δεν ξέρω τι τους θέλετε τους ναούς. Ο Θεός δεν θέλει να σας ακούει να μνημονεύετε δαύτους.

    Η Εκκλησία δεν χρειάζεται ναούς για να υπάρχει, να λειτουργεί, να ιερουργεί και να κοινωνεί.
    Βρείτε ένα σπίτι στην ενορία σας και να κάνετε τις Λειτουργίες εκεί στα κρυφά, με όσους το ζητάει η ψυχή τους. Ακριβώς ότι αναγκάσατε τους ορθοδόξους Ουκρανούς να κάνουν, όταν ο "πατριάρχης" σας, ο "αρχιεπίσκοπός" σας, και οι αιρετικοσχισματικοί ναζί της OCU τους πέταξαν έξω από τους ναούς τους με το έτσι θέλω.
    Ίσως εκεί σας είναι πιο εύκολο να διακόψετε και την μνημόνευση, όπως ήσασταν υποχρεωμένοι να κάνετε προ πολλού.
    Και ελπίζω να μην είστε μασκοφορεμένοι και εκεί πέρα.
    Καλή μετάνοια σε όλους μας.
    Αν δεν μετανοήσουμε, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα σε τούτο τον τόπο.

    Ιερωνύμω, Βαρθολομαίω, και πάσι τοις οικουμενισταίς και αιρετικοίς, ΑΝΑΘΕΜΑ!

    Ένας Χριστιανός και μετά Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή