Τρίτη 2 Μαΐου 2023

"Συντροφιά με την Αγία Ματρώνα, την αόμματη..." & "Πλησιάζουν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις! Έχω άγχος!" |Πανελλήνιος Ένωσις Φίλων Πολυτέκνων

+ 2 Μαΐου, ι. μνήμη της Οσίας Ματρώνης της αομμάτου
 
Αγαπητές Φίλες και αγαπητοί Φίλοι, Χριστός Ανέστη!
Σήμερα, 2 Μαΐου, η Εκκλησία μας τιμά την Ιερά μνήμη της Οσίας Ματρώνας της αόμματης εκ Ρωσίας και το τελευταίο επεισόδιο των εκπομπών μας, είναι αφιερωμένο σε αυτή τη μεγάλη Αγία.
Σ2Ε30 "Συντροφιά με την Αγία Ματρώνα, την αόμματη."

Σε αυτό το επεισόδιο η Ιωάννα Σκαρλάτου επισκέπτεται το παρεκκλήσιο της Αγίας Ματρώνας, που βρίσκεται στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ν. Ιωνίας. Στο παρεκκλήσιο, που φιλοξενεί απότμημα του ιερού ληψάνου της Αγίας, συζητά με τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμ/τη π. Αθηναγόρα Κολυβά, προϊστάμενος του Ι. Ναού, ο οποίος μας μιλά για τη ζωή της Αγίας.

Επίσης μη παραλείψετε να δείτε και  τα προηγούμενα πολύ ενδιαφέροντα επεισόδια:
"Σ2Ε29 "Πλησιάζουν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις! Έχω άγχος!", με καλεσμένη τη φιλόλογο και συγγραφέα, κα Βαλεντίνα Φωλιά, καθώς και το
Σ2Ε28 Διανύοντας την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα", με καλεσμένο τον σεβαστό π. Γεώργιο Σχοινά, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου.

Σας ευχαριστούμε θερμά που από την αρχή αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας και σας παρακαλούμε να την προωθήσετε όπου και όπως μπορείτε (μέσω email ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ.), καθώς και να γράψετε στα σχόλια τις σκέψεις σας και τις εντυπώσεις σας.
Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας, και να πατήσετε το "καμπανάκι", ώστε να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα του καναλιού μας!

Με εκτίμηση,
Π.Ε.ΦΙ.Π.
 
Διανύοντας την Αγία και Μ. Εβδομάδα 
 
Πλησιάζουν οι εξετάσεις! Έχω αγχος!!!
Μείνετε συντονισμένοι, γιατί...
«Δίχως λουλούδια και παιδιά,
ποια θα 'χε ο κόσμος ομορφιά;»!
 
 
 
Π.Ε.ΦΙ.Π.
Ακαδημίας 78Δ, Αθήνα, 10678
Τηλ: 2103838496, 2103808826, 2103822586
Fax: 2103839509
Ιστοσελίδα: www.pefip.gr
email: info@pefip.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου